Yunanistan'da Büyük Yangın / Çipras'tan yangın bölgesine ziyaret: Basın kuruluşlarına ... / Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi.

Yunanistan'da Büyük Yangın / Çipras'tan yangın bölgesine ziyaret: Basın kuruluşlarına ... / Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi.. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler nedeniyle. .kuzeydoğusundaki penteli ve rafina bölgelerinde başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallelere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. And olsun acımam yunan iyi azdı bu yangın ateşlerini söndürür inşaallah kökleri kurusun. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında öğle saatlerinde çıkan yangın yerleşim birimlerini tehdit etmeye başladı.

Yunanistan'da yaşanan orman yangınlarından ölenlerin sayısının 74e yükseldiği açıklandı. Barcelona arda turan'le i̇lgili yazık olmuş. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. .sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı.

Yunanistan'da yangın felaketi | HABERPODIUM
Yunanistan'da yangın felaketi | HABERPODIUM from www.haberpodium.ch
Büyük i̇slam alimi bediüzzaman said nursi 'musibetler' için ne diyor? Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina'ya yaklaşık 90 kilometre mesafedeki mora yarımadasının korint kentindeki loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda gece saatlerinde yangın çıktı. Yunanistan'da doğu attika'da çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev. And olsun acımam yunan iyi azdı bu yangın ateşlerini söndürür inşaallah kökleri kurusun. Yunanistan'da bugün öğle saatlerinde attika'nın önce menidi, az sonra da markopoulo bölgelerinde yangın çıktı. İlk etapta 24 kişinin yanarak ve boğularak yaşamını yitirdiği aktarılmıştı. Yunanistan'da yaşanan orman yangınlarından ölenlerin sayısının 74e yükseldiği açıklandı.

Yunan basınına göre tarihi yangın musibetinin sebebi.

Yunanistan'da başkent atina'ya yaklaşık 90 km mesafedeki mora yarımadasındaki tatil beldesinde çarşamba gecesi yangın çıktı. Dün batı attika ile korinthos arasındaki kineta bölgesinde öğle saatlerinde çıkan büyük orman yangını hala tam anlamıyla kontrol altına alınamadı. Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi. Yunanistan tarihinin en büyük musibetlerinden biri olarak kayıtlara girdi. Alevlerin bir çam ormanının büyük bir parçasını küle dönüştürdüğü, bazı evlerin bahçelerinin yandığı belirtiliyor. Yunanistan'da bugün öğle saatlerinde attika'nın önce menidi, az sonra da markopoulo bölgelerinde yangın çıktı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının ardından ülke yaralarını sarmaya çalışıyor. Yunanistan'ın başkenti atina'ya yaklaşık 90 kilometre mesafedeki mora yarımadasının korint kentindeki loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda gece saatlerinde yangın çıktı. Atinalıların yazlık evlerinin, otel ve turistik tesislerin bulunduğu mati semtindeki ormanlık arazide bilinmeyen nedenlerle başlayan yangın, kısa sürede yayıldı 8 'yunanistan ve gkry'yi kınıyorum.' Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'da doğu attika'da çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev. Yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan'ın mora yarımadası bölgesinde yer alan paşa adası'nda çıkan orman yangını sebebiyle civardaki kamp alanları ve oteller için tahliye emri verildi.

Yunanistan'ın doğu attika bölgesinde büyük zarar veren orman yangınlarında ölenler 74 kişiye ulaştı. Başkenti atina yakınlarında en az 81 kişinin ölümüne yol açan orman yangını, ülkenin yakın tarihindeki en ölümcül yangın felaketi oldu. Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu, yunanistan dışişleri bakanı koçias'ı arayarak yunanistan'daki yangından dolayı. Dün batı attika ile korinthos arasındaki kineta bölgesinde öğle saatlerinde çıkan büyük orman yangını hala tam anlamıyla kontrol altına alınamadı. Yunan basınına göre tarihi yangın musibetinin sebebi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da büyük orman yangını - Son ...
Yunanistan'ın başkenti Atina'da büyük orman yangını - Son ... from i.sozcu.com.tr
Yunanistan'da yaşanan orman yangınlarından ölenlerin sayısının 74e yükseldiği açıklandı. Yunanistan'ın attika bölgesinde, son 10 yılın en büyük yangın krizi yaşanıyor. .kuzeydoğusundaki penteli ve rafina bölgelerinde başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallelere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi. Ölü sayısı artarken yangın hala tam olarak kontrol altına alınabilmiş değil… yunanistan meclisi başkanı nikos voutsis'in kararıyla, yaşanan yangın felaketi sebebiyle mecliste bayraklar yarıya indirildi. Üç gün yas ilan edildi. Atinalıların yazlık evlerinin, otel ve turistik tesislerin bulunduğu mati semtindeki ormanlık arazide bilinmeyen nedenlerle başlayan yangın, kısa sürede yayıldı 8 'yunanistan ve gkry'yi kınıyorum.' Alevlerin bir çam ormanının büyük bir parçasını küle dönüştürdüğü, bazı evlerin bahçelerinin yandığı belirtiliyor.

Yunanistan'ın başkenti atina'ya yaklaşık 90 kilometre mesafedeki mora yarımadasının korint kentindeki loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda gece saatlerinde yangın çıktı.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. And olsun acımam yunan iyi azdı bu yangın ateşlerini söndürür inşaallah kökleri kurusun. Alevlerin bir çam ormanının büyük bir parçasını küle dönüştürdüğü, bazı evlerin bahçelerinin yandığı belirtiliyor. Üç gün yas ilan edildi. Yunanistan'daki yangından yürek burkan kareler yunanistan'da çıkan büyük yangına türkiye'den yardım öte yandan atina basını, yunanistan'ın abd'den yangın söndürme uçağı istediğini yazdı. Başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallelere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Yunanistan'da 90 noktada başlayan yangında on binlerce dönüm orman kül oldu. Mahallere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu, yunanistan dışişleri bakanı koçias'ı arayarak yunanistan'daki yangından dolayı. Büyük i̇slam alimi bediüzzaman said nursi 'musibetler' için ne diyor? Başlayarak meskun bölgelere sıçrayan yangınlarda 2 kişinin yangın sebebiyle hayatını kaybettiğini söyledi. .kuzeydoğusundaki penteli ve rafina bölgelerinde başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallelere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler nedeniyle. Büyük i̇slam alimi bediüzzaman said nursi 'musibetler' için ne diyor? Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu, yunanistan dışişleri bakanı koçias'ı arayarak yunanistan'daki yangından dolayı. Yunanistan'da bugün öğle saatlerinde attika'nın önce menidi, az sonra da markopoulo bölgelerinde yangın çıktı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Yunanistan yangın yeri | NTV
Yunanistan yangın yeri | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler nedeniyle. .kuzeydoğusundaki penteli ve rafina bölgelerinde başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallelere sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Alevlerin bir çam ormanının büyük bir parçasını küle dönüştürdüğü, bazı evlerin bahçelerinin yandığı belirtiliyor. Yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan tarihinin en büyük musibetlerinden biri olarak kayıtlara girdi. Ölü sayısı artarken yangın hala tam olarak kontrol altına alınabilmiş değil… yunanistan meclisi başkanı nikos voutsis'in kararıyla, yaşanan yangın felaketi sebebiyle mecliste bayraklar yarıya indirildi. Orman yangını yunanistan tarihinin en büyük felaketlerinden biri. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

Büyük felaketin ardından ülkede ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Orman yangını yunanistan tarihinin en büyük felaketlerinden biri. Dün batı attika ile korinthos arasındaki kineta bölgesinde öğle saatlerinde çıkan büyük orman yangını hala tam anlamıyla kontrol altına alınamadı. Yunanistan'da yaşanan orman yangınlarından ölenlerin sayısının 74e yükseldiği açıklandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan'ın başkenti atina'ya yaklaşık 90 kilometre mesafedeki mora yarımadasının korint kentindeki loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda gece saatlerinde yangın çıktı. Üç gün yas ilan edildi. Yunanistan'ın doğu attika bölgesinde büyük zarar veren orman yangınlarında ölenler 74 kişiye ulaştı. Başlayarak meskun bölgelere sıçrayan yangınlarda 2 kişinin yangın sebebiyle hayatını kaybettiğini söyledi. .sıçrayan yangınlar, yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtı. Türkiye, yunanistan'daki yangın için yunan dışişleri bakanlığı'na yardım teklifi yaptı. Yunanistan'daki yangından yürek burkan kareler yunanistan'da çıkan büyük yangına türkiye'den yardım öte yandan atina basını, yunanistan'ın abd'den yangın söndürme uçağı istediğini yazdı. Büyük felaketin ardından ülkede ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

İlk etapta 24 kişinin yanarak ve boğularak yaşamını yitirdiği aktarılmıştı yunanistan yangın. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler nedeniyle.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama